Vuoden koirat 2020 -kilpailu

On taas aika osallistua Vuoden Kooikerhondje-kilpailuun!

Haussa on vuoden 2020 agility-, toko-, mejä- ja rallytokokoira sekä vuoden näyttelykoira ja vuoden näyttelyveteraani. Ensimmäistä kertaa palkitaan myös monitoimi-kooiker. Kiertopalkinnot jaetaan voittajille yhdistyksen vuosikokouksessa Lahdessa lauantaina 13.3.2021.

Palkintojen säännöt löydät yhdistyksen sivuilta.

Pistelaskua varten tulokset lähetetään Jonna Heinoselle sähköpostitse jonna.heinonen at gmail.com Lähetä koirasi tulokset 31.1.2021 mennessä.

Liitä mukaan omistajan/ohjaajan yhteystiedot ja pistelaskuun tarvittavat sijoitustiedot. Muistathan mainita myös koirasi mahdolliset RYP- ja BIS-sijoitukset, sillä ne eivät näy KoiraNetissä. Vuoden näyttelykoiran valinnassa huomioidaan vain Suomessa pidetyt viralliset näyttelyt. Agilitytulokset, ota valokuva tai skannaa kisakirjan sivut, kerro mitkä nollatulokset haluat laskea laskea tuloksiin mukaan (tulokset eivät ole siirtyneet Koiranettiin, joten sieltä niitä ei voi tarkistaa).

Ehdota Oljenkorsi-palkinnon saajaa!

Lähetä oma ehdotuksesi perusteluineen Oljenkorsi-palkinnon saajaksi. Oljenkorsi-palkinto vuoden touhukas on jaettu rotua tunnetuksi tehneelle kooikerhondjelle. Edelliset palkinnon saajat näet yhdistyksen kotisivuilta kohdasta: https://kooikerhondje.fi/index.php/fi/palkitut-vuoden-koirat 

Ehdotukset lähetetään perusteluineen Kaisa Pelkoselle kaisa.pelkonen (at) kolumbus.fi 31.1.2021 mennessä.

 

 

Hallituksen puolesta,

Kaisa Pelkonen

Luotu: 08.01.2021 18:03
Kirjoittanut Kaisa Pelkonen