Tokomestaruus 25.9.

Kooikereiden tokomestaruus ratkaistaan Lempäälässä 25.9. Spanielien TOKO-mestaruuskokeen yhteydessä.

Tarkemmat tiedot kokeesta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät järjestävän yhdistyksen nettisivuilta: http://www.hameenspanielikerho.org/toimintaajatapahtumia.htm

Säännöt:
Kooikerhondjein toko-mestaruus
1. Suomen Kooikerhondje ry valitsee vuosittain sopivan kokeen, jossa ratkaistaan kooikerhondjein toko-mestaruus. Mikäli yhdistys ei itse järjestä tottelevaisuuskoetta kyseisenä vuonna, voidaan mestaruus ratkaista jonkun muun yhdistyksen järjestämän tottelevaisuuskokeen yhteydessä.
2. Kooikerhondjein tokomestaruuden voittaa kooikerhondjerotuinen koira,joka saa mestaruuskokeessa suurimman tulokseen oikeuttavan pistemäärän luokasta riippumatta. Avoimen ja erikoisvoittajaluokan koepisteisiin lisätään 20 pistettä, jotta luokkien vaativuus tulee otettua huomioon. Tulokseen oikeuttaa 1-, 2- tai 3-tulos eli koirakon on saavutettava alokas- ja avoimessa luokassa vähintään 100 pistettä sekä voittaja- ja erikoisvoittajaluokassa 192 pistettä kilpaillakseen mestaruudesta. Avoimessa ja erikoisvoittajaluokassa lisätään 20 pistettä vain, jos koirakko on saanut vähintään 3-tuloksen varsinaisessa kokeessa.
3. Nämä säännöt korvaavat aikaisemmat toko-mestaruus -säännöt ja astuvat voimaan 1.8.2009
4. Hallitus voi tarvittaessa tarkastaa ja muuttaa näitä sääntöjä.
 

Luotu: 08.08.2011 13:13
Kirjoittanut Sanna Pyykkönen