Kesäpäivät 2013

Suomen Kooikerhondje ry:n kesäpäivät järjestetään tänä vuonna Varsinais-Suomessa Turun kupeessa 9.-11.8.2013. Tapahtumapaikkana on Tuorlan majatalo Kaarinassa.

Leiriohjelma alkaa varsinaisesti lauantaina, mutta jo perjantaina voi tulla paikalle klo 17 alkaen. Viikonlopun aikana on luvassa rentoa yhdessäoloa lenkkeilyn, ruokailun ja aktiviteettien parissa. Lauantaina ohjelmassa on agilityä tasoryhmissä sekä laahausjälkeen ja spanielien taipumuskokeeseen tutustumista. Päivän aikana on myös vapaamuotoisempaa puuhailua ja yhdessäoloa koirien kanssa, mm. mahdollisuus harjoitella kehäkäyttäytymistä näyttelyitä varten tai kokeilla koirakeilausta. Lauantai-illan päätteeksi saunotaan ja grillataan. Sunnuntaina aamiaisen jälkeen ohjelma jatkuu leikkimielisenä kisailuna agilityn parissa. Kesäpäivien päätteeksi nautimme vielä yhdessä lounasta ja suuntaamme sitten kotia kohti.

Hinnat:
 

  • 130,00 euroa sisältää majoituksen kahden hengen soluhuoneessa perjantai-illasta sunnuntaipäivään. (Neljä soluhuonetta jakaa yhteiset keittiö-, wc- ja suihkutilat. Liinavaatteet sisältyvät majoittumisen hintaan.)
  • 80,00 euroa sisältää yhden hengen majoituksen asuntovaunussa tai -autossa perjantai-illasta sunnuntaipäivään. Paikkoja on rajoitetusti.
  • 50,00 euroa lisähenkilöt asuntovaunussa tai –autossa
  • 35,00 euroa lauantain päiväkävijät, sisältää agilitykoulutuksen, lounaan ja iltapäiväkahvin

Koko viikonlopun viipyville hintoihin sisältyy perjantaina iltapala, lauantaina aamupala, lounas, iltapäiväkahvi ja iltapala sekä sunnuntaina aamupala ja lounas. Hintoihin sisältyy viikonlopun ohjelma ja lauantai-illalla sauna.
 
Ilmoittautumiset 21.7.2013 mennessä sähköpostitse os. anne.hirvonen(at)pp6.inet.fi

Kesäpäiville ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot:

  • Ilmoittautujan nimi (oltava yhdistyksen jäsen) + yhteystiedot, myös sähköpostiosoite!
  • Muiden osallistujien nimet
  • Koirien lukumäärä ja kutsumanimet ja taso agilityssä (vasta-alkaja - mölli - kisaava)
  • Majoitustarve (mahdollinen huonekaveritoive myös)
  • Mahdolliset ruoka-ainerajoitukset

Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tuorlan majatalo ja maaseutuoppilaitos sijaitsevat kauniin puistomaisissa maisemissa 110-tien varrella. Alueella on merkitty luontopolku, lyhyt matka merenrantaan ja hyvät lenkkeilymahdollisuudet. Lisätietoja leiripaikasta www.tuorlanmajatalo.fi

Tervetuloa!

Luotu: 03.06.2013 22:14
Kirjoittanut Suvi Tyynismaa