Yhdistys etsii medi3 koirakoita edustusjoukkueeseen Agilityn SM14 kisoihin

Suomen Kooikerhondje ry etsii 3-luokan medi-koirakoita edustusjoukkueeseen Agilityn SM14 kisoihin, paikka Hakametsän jäähallin hiekkakenttä, Tampere. SM-kisojen nettisivut: http://agism2014.fi/

Joukkuekilpailut käydään lauantaina 14.6 ja yksilökilpailut sunnuntaina 15.6.2014. Innokkaille kisaajille on myös 13.6. perjantaina 3-luokan hyppy- ja agilityrata.

Ilmoittautumiset joukkueeseen 15.5.2014 mennessä yhdistyksen agilityvastaavalle, etusijalla Kooikerhondjeyhdistyksen lisenssillä kisaavat. Ohjaajan pitää olla kooikerhondjeyhtistyksen jäsen tai perheessä olla jäsen. Yhteystiedot ohjaaja, lisenssinnumero, koirat viralliset tiedot Anne Tryggille osoitteella: anne.trygg@mbnet.fi.

Yhdistys ilmoittaa + maksaa joukkueen SM-kisoihin.

Joukkue SM-kilpailujen 2014 koirakoiden lukumäärä ja valintakriteerit: · joukkueessa on 4 koiraa ja 1 varakoira · joukkueen kokonaistulos muodostuu kolmesta (parhaasta) hyväksytystä suorituksesta · joukkueeseen valittavien koirien tulee kilpailla 3-luokassa Lisenssiehtojen mukaisesti kilpailulisenssin haltija voi poikkeuksellisesti edustaa toista SAGIn jäsenseuraa, jonka jäseneksi hän kuuluu, mikäli lisenssinhaltijan oma seura on antanut siihen kirjallisen luvan. Edustuspoikkeuslupa on toimitettava kilpailunjärjestäjän ilmoittamalla tavalla kilpailunjärjestäjälle ennen kilpailuja.

Luotu: 29.04.2014 21:11