Piirinmestaruusjoukkueeseen haku

Agilityn Helsingin Seudun Kennelpiirin (HSKP) joukkuepiirinmestaruuskilpailut pidetään Ojangon koiraurheilukeskuksessa (Vantaa) sunnuntaina 27.8.2017 Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ry (HSKH) järjestämissä kisoissa D-agilityradalla.

Suomen Kooikerhondje ry on rekisteröity Helsinkiin eli meillä on oikeus nimetä joukkueet joukkuekisaan eli 1 joukkue/säkäluokka (mini/medi/maksi). Yhdistys maksaa joukkueen ilmoittautumismaksun. Yksilöpiirinmestaruuksien osallistumismaksua ei makseta.

Etusijalla ovat yhdistyksen lisenssillä kilpailevat koirakot ja seuraavaksi kolmosluokassa kilpailevat. Koiran ohjaaja/perheenjäsen pitää olla yhdistyksemme jäsen. Joukkuetta täydennetään tarvittaessa alempien tasoluokkien koirakoilla, jos kolmosluokassa kilpailevia ei ole hakenut riittävästi joukkueen muodostamiseen. Joukkueeseen valitaan neljä koiraa ja varakoira.

Hakemukset 11.8.2017 mennessä anne.hirvonen@pp6.inet.fi 

Ilmoita hakemuksessa seuraavat tiedot:
-          Koiran rekisterinumero
-          Koiran tittelit
-          Koiran virallinen nimi
-          Koiran Kutsumanimi
-          Koiran syntymäaika
-          Koiran sukupuoli
-          Omistajan nimi/nimet
-          Ohjaajan etunimi ja sukunimi
-          Lisenssinumero
-          Oma lisenssiseura

HUOM! Koira voi kilpailla vain yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa kalenterivuosittain. Suomen Kooikerhondje ry:n hallitus tekee päätöksen joukkueen kokoonpanosta hakuajan jälkeen.

Luotu: 06.08.2017 12:50
Kirjoittanut Sanna Pyykkönen